04 oktober Uitgesteld: Digitaal vragenuur AERIUS Calculator 2024

Let op: deze agenda heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Zet in mijn agenda

Uitstel Vragenuur (bericht 4 oktober 2024)
Door een probleem met de Teams-link gaat dit digitale vragenuur niet door. Het vragenuur is uitgesteld naar vrijdag 11 oktober om 10 uur. Er volgt een nieuwe link. Excuses voor het ongemak.
 

In AERIUS 2024 worden enkele functionele wijzigingen doorgevoerd die aandacht vragen van gebruikers. Zo is de methode voor het berekenen van stalemissies aangepast en dient de ‘koude start’ als losse bron naast het rijdende wegverkeer worden ingevoerd. Ook zijn er hexagonen toegevoegd waarop ‘hersteldoelen’ van toepassing zijn.

Om u als gebruiker de gelegenheid te geven uw vragen te stellen over deze functionele wijzigingen, organiseert het Landelijk Informatiepunt Stikstof en Natura 2000 samen met het AERIUS team van RIVM op vrijdag 4 oktober om 10.00 uur een Digitaal vragenuur. U krijgt een korte demonstratie van de nieuwe functionaliteiten en uitleg over het werken ermee, aan de hand van de instructie gegevensinvoer en andere handreikingen. Houd er rekening mee dat wij met name algemene uitleg geven en niet kunnen ingaan op individuele casussen. 


Programma
10.00 uur Welkom, introductie
10.05 uur Demo en uitleg invoer Koude start
10.15 uur Vragen
10.25 uur Demo en uitleg invoer Dierhuisvesting
10.35 uur Vragen
10.45 uur Demo Hexagonen met een hersteldoel
10.50 uur Vragen
11.00 uur Afsluiting


Deelnemen via Teams
Wilt u bij dit vragenuur aanwezig zijn? Kopieer dan deze teamslink in uw agenda.